Recept

Maďarský jehněčí paprikáš

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 41762
Kategorie: Maso

Ingredience

120 g Cibule
1 kg Jehněčí maso
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
3 g Pepř černý mletý
60 g Rajčata
60 g Sádlo škvařené
150 ml Smetana zakysaná 14%
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 574 kcal
Kilojoule 2 401kJ
2% Sacharidy 6 g
54% Tuky 40 g
20% Sodík 394 mg
42% Bílkoviny 24 g

Maďarský jehněčí paprikáš postup přípravy receptu:

1

V hrnci na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, zaprášíme paprikou a přidáme na kostky nakrájené maso. Osolíme a zvolna dusíme.

2

Když se šťáva vydusí, přidáme na kolečka nakrájené papriky a oloupaná rajčata. Podlijeme a dusíme doměkka. Poté zahustíme moukou rozkvedlanou se smetanou a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept