Jednoduchý recept

Jehněčí hašé

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 41774
Kategorie: Maso

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 484 kcal
Kilojoule 2 024kJ
3% Sacharidy 11 g
43% Tuky 32 g
31% Sodík 629 mg
39% Bílkoviny 22 g

Jehněčí hašé postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, očistíme. Maso a nahrubo nakrájenou zeleninu uvaříme ve slané vodě doměkka, potom vše jemně umeleme. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, pepř, vejce, přisolíme a podle potřeby směs zahustíme strouhankou.

2

Máslem vymažeme pekáč a naplníme směsí. Pečeme v předehřáté troubě

3

25 minut.

Poznámka

Podáváme s bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept