Recept

Jehněčí z jednoho hrnce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41795

Ingredience

750 g Brambory
120 g Cibule
250 g Cuketa
500 g Jehněčí maso
5 polévková lžíce Olej rostlinný
300 g Paprika červená
3 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
400 g Rajčata
5 g Sůl
2 stroužek Česnek
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 101kJ
11% Sacharidy 38 g
32% Tuky 24 g
26% Sodík 530 mg
38% Bílkoviny 22 g

Jehněčí z jednoho hrnce postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci uvaříme na kousky nakrájené maso. Osolíme a 30 minut

2

vaříme. Vařené maso vyndáme.

3

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, dáme na ni maso, na kostky nakrájené oloupané brambory, nudličky papriky, kostičky omyté cukety, zalijeme vývarem z masa, okořeníme a pod poklicí zvolna dusíme. Před dokončením přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata

4

a podusíme doměkka.

5

Dochutíme drceným česnekem a sekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept