Jednoduchý recept

Jehněčí kýta na minutku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41797

Ingredience

50 g Anglická slanina
120 g Cibule
30 ml Citronová šťáva
700 g Jehněčí kýta
100 ml Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 678 kcal
Kilojoule 2 836kJ
2% Sacharidy 6 g
76% Tuky 57 g
36% Sodík 719 mg
61% Bílkoviny 34 g

Jehněčí kýta na minutku postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a nakrájíme na menší plátky. Okraje nařízneme, plátky potřeme drceným česnekem se solí. Opepříme, vložíme do misky, přelijeme olejem, zakapeme citronovou šťávou a necháme přes noc odpočinout.

2

Na nudličky pokrájenou slaninu a nasekanou cibuli osmahneme na pánvi.

3

Potom vložíme maso a smažíme po obou stranách doměkka. Ihned podáváme.

Poznámka

Podáváme s hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept