Hovězí špička - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hovězí špička
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 4180 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
400 g | Hovězí maso zadní |
1 špetka | Nové koření celé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
350 g | Zelenina kořenová |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 58,0mg |
Draslík | 39,0mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Nové koření celé, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso zadní, Pepř černý mletý, Zelenina kořenová mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hovězí špička postup přípravy receptu:
1 | Do horké vody vložíme maso, ve které jsme uvařili kořenovou zeleninu spolu s kořením, solí a pepřem. |
2 | Maso nakrájíme přes vlákno na plátky a podlijeme trochou vývaru, ve kterém se vařilo. |
3 | Obložíme různými druhy zeleniny. |