Jednoduchý recept

Kuřecí karbanátky zjemněné jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 41803
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Jogurt bílý
0,5 kávová lžička Kmín drcený
1 kávová lžička Koriandr mletý
600 g Mleté kuřecí maso
150 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 738 kcal
Kilojoule 3 089kJ
3% Sacharidy 10 g
78% Tuky 59 g
43% Sodík 855 mg
75% Bílkoviny 42 g

Kuřecí karbanátky zjemněné jogurtem postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme mleté kuřecí maso s oloupanou, nastrouhanou cibulí, prolisovaným česnekem, mletým zázvorem, citronovou šťávou, mletým koriandrem, drceným kmínem, strouhankou, jogurtem, solí a pepřem. Vše dobře promícháme.

2

Z masové směsi vytvarujeme 8 karbanátků. Opékáme je v pánvi na oleji nebo pod rozpáleným grilem 4-5 minut po každé straně.

3

Vhodnou přílohou je pita chléb nebo čerstvá bageta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept