Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 41814
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
500 g Brambory
2 stroužek Česnek
60 g Cibule
250 g Lilek
80 ml Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
100 g Rajčata
600 g Skopové maso přední
5 g Sůl
100 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 564 kcal
Kilojoule 2 358kJ
5% Sacharidy 19 g
62% Tuky 47 g
29% Sodík 588 mg
39% Bílkoviny 22 g

Skopový pekáč postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na velké kostky. Smícháme je s nakrájenou cibulí. Vložíme na dno pekáče. Na ně poklademe na větší kousky nakrájené maso, na plátky nakrájené lilky, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou, přilijeme vývar s drceným česnekem se solí a kořením. Zakapeme olejem a dusíme v troubě, před koncem přidáme nakrájená rajčata a doděláme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept