Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41816

Ingredience

1 ks Bobkový list
80 g Celer bulvový
3 polévková lžíce Hořčice krémžská
6 ks Jalovec
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
50 ml Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
15 g Rozmarýn čerstvý
2,5 kg Skopová kýta
10 g Sůl
2 dl Víno červené
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 718 kcal
Kilojoule 3 003kJ
4% Sacharidy 14 g
113% Tuky 85 g
30% Sodík 604 mg
82% Bílkoviny 46 g

Skopové kočovníků postup přípravy receptu:

1

Kýtu očistíme, osolíme, opepříme, potřeme kremžskou hořčicí smíchanou s moukou, posypeme sekanou petrželkou a na rozpáleném oleji prudce opečeme. Přendáme do pekáče, obložíme kousky nakrájené mrkve, celeru, přidáme bobkový list, jalovec, rozmarýn, kousek másla, zalijeme vývarem a v troubě pečeme do měkka.

2

Hotové maso vyndáme, šťávu přecedíme, zeleninu propasírujeme, zalijeme červeným vínem, dokořeníme dle chuti, vložíme máslo, povaříme 5-8 minut, vrátíme maso a prohřejeme.

Poznámka

Podáváme s bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept