Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 41826
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
150 g Cibule
5 g Majoránka
50 g Máslo čerstvé
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
3 g Muškátový květ
3 g Pepř černý mletý
1 kg Skopové maso přední
250 g Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
1 l Voda pitná
150 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 631 kcal
Kilojoule 2 639kJ
4% Sacharidy 13 g
70% Tuky 52 g
25% Sodík 494 mg
49% Bílkoviny 27 g

Skopové po staročesku postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme. Maso očistíme, pokrájené na kostky vložíme do vařící osolené vody se zeleninou, čtvrtinou dávky cibule, celým pepřem, česnekem a vaříme do měkka. Na másle zpěníme zbylou cibuli, zaprášíme moukou, zalijeme studeným vývarem, rozšleháme a přivedeme do varu.

2

Dochutíme drceným česnekem, majoránkou, muškátovým květem a opět povaříme. Omáčku přecedíme, vrátíme uvařené maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept