Skopové podle Dobromily - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 90 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Skopové podle Dobromily
Celkový čas: | 90 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 70 minut |
Autor: | Milena Křivanová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 41829 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
250 g | Cibule |
30 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
3 g | Pepř černý mletý |
80 g | Sádlo škvařené |
500 g | Skopové maso přední |
5 g | Sůl |
7 dl | Vývar z hovězích kostí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 128,2mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 8,7mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,6mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Sádlo škvařené, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý, Skopové maso přední, Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Skopové podle Dobromily postup přípravy receptu:
1 | Oloupeme a nakrájíme cibuli. Maso nakrájíme na menší kostky. V hrnci rozehřejeme sádlo a osmažíme cibulku. Vložíme maso a vše společně osmahneme. Zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a podusíme. Zahustíme moukou a provaříme asi 15 minut. |