Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 41833
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
10 g Paprika mletá sladká
100 g Paprika zelená
100 g Rajčata
80 g Sádlo škvařené
750 g Skopové maso přední
5 g Sůl
6 dl Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 176kJ
1% Sacharidy 5 g
62% Tuky 47 g
40% Sodík 800 mg
40% Bílkoviny 22 g

Sedmihradský perket postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme. Na kousky pokrájíme maso a dáme na sádle zpěněnou cibuli, zaprášíme paprikou, zamícháme a zalijeme vývarem. Podusíme pod poklicí 30 minut, potom vložíme nakrájená rajčata a papriky, dusíme do měkka. Dokořeníme podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept