Horké maliny - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 52 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Horké maliny
Celkový čas: | 52 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 50 minut |
Doba vaření: | 2 minut |
Autor: | ruda |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (15%) |
ID receptu: | 41834 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 41g |
---|---|
Cholesterol | 90,8mg |
Draslík | 506,8mg |
Vláknina | 19g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 27,9mg |
Vitamín E | 1,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Maliny, Pistácie, Zmrzlina vanilková mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Cukr vanilka, Smetana 33% (šlehačka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Horké maliny postup přípravy receptu:
1 | Tato dávka je na 4 porce. Na jednu porci dáme 100 g malin. Maliny dáme do dezertní malé mísy, posypeme je 10 g vanilkového cukru a dáme na 2 minuty do mikrovlnné trouby. Až budou maliny hodně horké, vyndáme je, přidáme dva kopečky zmrzliny, na horké maliny nastříkáme vyšlehanou šlehačku, posypeme pistáciemi a hned podáváme. |