Jednoduchý recept

Rokfórové karbanátky

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 41869

Ingredience

100 g Mouka pšeničná hladká
50 g Máslo čerstvé
2 dl Olej rostlinný
5 g Paprika mletá sladká
40 g Pažitka
1 dl Smetana 12% (konzumní)
200 g Strouhanka
150 g Sýr Niva (Rokfór)
8 g Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,238 kcal
Kilojoule 5 181kJ
26% Sacharidy 94 g
75% Tuky 56 g
170% Sodík 3 g
76% Bílkoviny 43 g

Rokfórové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Máslo utřeme se solí, přidáme papriku a strouhaný rokfór, nasekanou pažitku, trochu smetany a promícháme. Vmícháme 2 vejce, opepříme a podle potřeby zahustíme strouhankou tak, aby vzniklá hmota byla kompaktní. Ze směsi vytvoříme malé karbanátky, které obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept