Recept

Rajčatová polévka s cizrnou a pórkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41871
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 g Bobkový list
3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
500 g Cizrna konzervovaná
2 polévková lžíce Kečup ostrý
10 g Kopr čerstvý
3 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
300 g Špenát listový čerstvý
1 kávová lžička Sůl
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 750kJ
18% Sacharidy 64 g
18% Tuky 13 g
104% Sodík 2 g
29% Bílkoviny 16 g

Rajčatová polévka s cizrnou a pórkem postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpálíme olej, přidáme oloupaný a nakrájený česnek, cibuli a spolu restujeme, vysypeme rajčata, přidáme kečup, bobkový list, přidáme cizrnu, nakrájený špenát, zalijeme vývarem, podle chuti přisypeme sůl, pepř a pod poklici vaříme asi 30 minut.

2

Před dokončením vaření přidáme do polévky nasekaný kopr, stáhneme ze sporáku a porcujeme na hluboké talíře.

Poznámka

Polévku podáváme jako teplý předkrm s opečenými krajíci veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept