Jednoduchý recept

Kapr v zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4188

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
4 ks Celer řapíkatý
1 kávová lžička Chilli omáčka
300 g Kapr obecný
1 špetka Kari koření
1 špetka Koření grilovací
3 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
0,3 ks Zelí čínské
1 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 744kJ
7% Sacharidy 24 g
26% Tuky 19 g
17% Sodík 332 mg
56% Bílkoviny 31 g

Kapr v zelenině postup přípravy receptu:

1

Zapékací mísu vymažeme olejem a vložíme nakrájenou cibuli.

2

Porce kapra pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a vložíme do mísy.

3

Oloupeme zbylou zeleninu a nakrájíme na kousky a zasypeme rybu. Dle chuti okořeníme, přidáme vinný ocet a sójovou omáčku, zakápneme chilli omáčkou.

4

Při 160 stupních pečeme půl hodiny, dokud kapr není hotový.

5

Poté servírujeme se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept