Jednoduchý recept

Bramborovo-klobásové karbanátky

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 41882

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
300 g Klobása Dunajská
4 g Majoránka
2 dl Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
50 g Petržel kudrnka
150 g Strouhanka
10 g Sůl
4 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 541 kcal
Kilojoule 2 262kJ
10% Sacharidy 37 g
46% Tuky 35 g
45% Sodík 903 mg
40% Bílkoviny 22 g

Bramborovo-klobásové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a uvaříme v osolené vodě. Zatímco se brambory vaří, dáme do mísy nasekanou petrželku, vejce, sůl, pepř, majoránku, cibuli a nadrobno nakrájenou dunajskou klobásu.

2

Uvařené brambory slijeme, důkladně rozmačkáme a přidáme do mísy. Všechny suroviny dokonale prohněteme, z hmoty vytvoříme menší karbanátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept