Jednoduchý recept

Flíčky s hlávkovým zelím

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 41884

Ingredience

1 ks Cibule
5 g Pepř černý mletý
20 g Slanina vepřová
50 g Sádlo vepřové škvařené
9 g Sůl
500 g Těstoviny flíčky
300 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 730kJ
19% Sacharidy 69 g
15% Tuky 11 g
31% Sodík 619 mg
22% Bílkoviny 12 g

Flíčky s hlávkovým zelím postup přípravy receptu:

1

Flíčky uvaříme podle návodu na obalu, propláchneme, scedíme a necháme okapat.

2

Mezitím na sádle osmahneme cibuli najemno nakrájenou, přidáme nakrouhané zelí a chvíli restujeme. Zakryté potom dusíme, občas zamícháme. Do poloměkkého zelí přimícháme flíčky, osolíme, opepříme a necháme prohřát. Zatím na pánvi vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu a tou potom zalijeme každou porci flíčků se zelím na talíři.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept