Jednoduchý recept

Rolovaný vepřový bok

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 41898

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice kremžská
2 polévková lžíce Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
1000 g Vepřový bok
500 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

66% Kalorie 1,312 kcal
Kilojoule 5 488kJ
1% Sacharidy 2 g
178% Tuky 133 g
18% Sodík 355 mg
43% Bílkoviny 24 g

Rolovaný vepřový bok postup přípravy receptu:

1

Očištěný, omytý a vykostěný vepřový bok upravíme na plát.

2

V misce smícháme pivo, kremžskou hořčici, prolisovaný česnek, tymián a sůl. Vzniklou kašičkou potřeme plát masa, stočíme do rolády, ovážeme nití a necháme do druhého dne v chladu uležet.

3

Masovou roládu vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia dorůžova.

4

Bůček můžeme podávat teplý s bramborovými knedlíky a zelím, nebo studený s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept