Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4191

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
200 g Křen
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
5,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 347kJ
3% Sacharidy 10 g
41% Tuky 31 g
5% Sodík 109 mg
6% Bílkoviny 3 g

Dušený křen postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme půl lžíce másla a přidáme nastrouhaný křen, cukr a petrželovou nať. Vše podusíme.

2

Z 1 lžíce másla a z mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji trochou vývaru, povaříme a přidáme dušený křen.

3

Nakonec do pokrmu přilijeme smetanu smíchanou se žloutkem a dále už nevaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept