Jednoduchý recept

Kuře v petrželce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 41914
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1200 g Kuře
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř bílý
3 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
500 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 822 kcal
Kilojoule 3 440kJ
1% Sacharidy 4 g
66% Tuky 49 g
40% Sodík 797 mg
103% Bílkoviny 58 g

Kuře v petrželce postup přípravy receptu:

1

V misce našleháme olej s vinným octem, rozetřeným česnekem a oloupanou, nastrouhanou cibulí. Směs podle chuti osolíme a opepříme.

2

Připravenou marinádou potřeme omyté, osušené a rozčtvrcené kuře. Necháme do druhého dne v chladničce proležet.

3

Kuře vložíme do pekáčku, podlijeme trochou vývaru a pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

4

Před koncem pečení posypeme porce nasekanou petrželkou.

5

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept