Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41922

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
750 g Skopová kýta
5 g Sůl
80 g Tuk
600 ml Vývar z hovězích kostí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 521 kcal
Kilojoule 2 179kJ
1% Sacharidy 3 g
61% Tuky 46 g
42% Sodík 832 mg
44% Bílkoviny 25 g

Skopové ze skotska postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, omyjeme, osolíme, opepříme a necháme chvilku odležet. Potom na tuku zprudka osmažíme po všech stranách. Zakryjeme pokličkou a dále dusíme 30 minut. Hotové maso vyndáme a necháme na teplém místě 1 hodinu odpočinout. Šťávu zředíme trochou vývaru, přecedíme a podle potřeby osolíme, přidáme podušený česnek. Vhodným doplňkem je čerstvé máslo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept