Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41926

Ingredience

50 g Cibule
5 g Majoránka
70 g Mouka pšeničná hladká
80 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
750 g Skopové maso přední
5 g Sůl
20 g Tuk
1 l Voda pitná
100 g Zelenina kořenová
10 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 608 kcal
Kilojoule 2 542kJ
5% Sacharidy 16 g
67% Tuky 50 g
27% Sodík 545 mg
44% Bílkoviny 25 g

Podkrkonošské skopové postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci rozehřejeme tuk, na kterém osmažíme nakrájené maso, přisypeme nakrájenou cibuli a zeleninu, podlijeme a dusíme doměkka. Hotové maso vyndáme, šťávu zahustíme jíškou (do roztopeného másla v kastrůlku jsme vmíchali mouku), kterou rozředíme vývarem, a rozšleháme dohladka. Přidáme drcený česnek a koření.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept