Recept

Slovenský skopový tokáň

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 41934
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
5 dkg Sádlo škvařené
1 kg Skopová plec
5 dkg Slanina vepřová
5 g Sůl
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 524 kcal
Kilojoule 2 191kJ
2% Sacharidy 6 g
59% Tuky 44 g
21% Sodík 413 mg
33% Bílkoviny 19 g

Slovenský skopový tokáň postup přípravy receptu:

1

Vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu na tuku, vložíme maso a osmažíme ze všech stran. Přidáme nakrájenou cibuli a dále restujeme. Ochutíme kořením, přilijeme víno a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme hořčicí a ještě necháme přejít varem.

Poznámka

Podáváme s noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept