Recept

Zelné palačinky s klobásou

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 41945

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Klobása Dunajská
5 dl Mléko polotučné
200 g Mouka polohrubá
1 dl Olej rostlinný
40 g Sádlo vepřové škvařené
50 g Sýr Čedar
9 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
400 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,119 kcal
Kilojoule 4 681kJ
28% Sacharidy 102 g
84% Tuky 63 g
101% Sodík 2 g
83% Bílkoviny 47 g

Zelné palačinky s klobásou postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme najemno nakrouhané zelí a za stálého míchání restujeme do změknutí. V míse ušleháme vejce s mlékem, přidáme mouku, sůl a nadrobno nakrájenou klobásu. Nakonec vmícháme orestované zelí a vytvoříme polotekuté těsto. Z něj smažíme na rozpáleném oleji palačinky, které podáváme jemně posypané strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept