Recept

Skopový kotlíkový perkelt

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41949

Ingredience

120 g Cibule
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
80 dkg Skopové maso přední
5 dkg Sádlo škvařené
5 g Sůl
2 dl Víno červené
40 dkg Zelí hlávkové bílé
1 stroužek Česnek
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 634 kcal
Kilojoule 2 651kJ
3% Sacharidy 11 g
64% Tuky 48 g
35% Sodík 702 mg
55% Bílkoviny 31 g

Skopový kotlíkový perkelt postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na větší kostky. Vložíme do kotlíku a osmažíme ve vlastní šťávě, vody dáváme málo. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přilijeme trochu vína, zamícháme a přidáme k masu.

2

Vložíme zelí pokrájené na větší kusy, osolíme, opepříme a dusíme

3

v malém množství vody doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept