Jednoduchý recept

Noky se zelím a slaninou

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 41951
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

400 g Bramborové noky
20 ml Olej rostlinný
40 g Sádlo vepřové škvařené
200 g Slanina vepřová
9 g Sůl
500 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 149kJ
7% Sacharidy 25 g
58% Tuky 44 g
80% Sodík 2 g
17% Bílkoviny 10 g

Noky se zelím a slaninou postup přípravy receptu:

1

Noky dáme ohřát na napařovač do hrnce s vodou a 1 lžící oleje.

2

Zatím v kastrolu rozpálíme sádlo, na něj vložíme nakrouhané zelí a restujeme za stálého míchání, až změkne. Na pánvi vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu. Ohřáté noky přidáme k orestovanému zelí, osolíme, promícháme, rozdělíme na jednotlivé porce a přelijeme horkou slaninou i se škvarečky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept