Skopové s kapustou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 75 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Skopové s kapustou
Celkový čas: | 75 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 41953 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 stroužek | Česnek |
10 dkg | Cibule |
15 dkg | Kapusta hlávková |
50 g | Okurka salátová |
60 dkg | Skopové kotlety |
5 dkg | Slanina vepřová |
5 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 8,5mg |
Draslík | 268,7mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 48,8mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Kapusta hlávková, Okurka salátová, Slanina vepřová, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Skopové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Skopové s kapustou postup přípravy receptu:
1 | Maso očistíme, odblaníme, stáhneme lůj. Na pekáč vložíme nakrájený lůj, kostičky slaniny a necháme rozpustit, přidáme nakrájenou cibuli, okurku, kapustu, maso potřené solí a drceným česnekem, podlijeme a dusíme doměkka. Hotové maso dáme do trouby, zapečeme, přebytečný tuk slijeme, šťávu propasírujeme a dokořeníme. |
Poznámka
Podáváme se špenátem a bramborem.