Recept

Skopový guláš s hřiby

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 41979
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
15 dkg Cibule
15 dkg Hříbky čerstvé
1 kávová lžička Kmín celý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
5 dkg Sádlo škvařené
60 dkg Skopová plec
5 dkg Slanina vepřová
5 g Sůl
500 ml Vývar z hovězích kostí
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 198kJ
3% Sacharidy 10 g
59% Tuky 44 g
52% Sodík 1 g
41% Bílkoviny 23 g

Skopový guláš s hřiby postup přípravy receptu:

1

Plec očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.

2

V hrnci rozehřejeme sádlo s nakrájenou slaninou, vložíme nasekanou cibuli, kmín, hřiby, papriku a mírně osmažíme.

3

Přidáme maso, podlijeme, přidáme česnek a dusíme do změknutí. Mouku rozmíchanou s vodou nalijeme do šťávy a provaříme.

Poznámka

Podáváme s makarony nebo brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept