Recept

Polévka z krevet s fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 41984
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule červená
200 g Fazolky mražené
2 polévková lžíce Kečup ostrý
300 g Krevety tygří - loupané
60 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 g Petržel - nať
20 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé
2 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 314kJ
4% Sacharidy 16 g
23% Tuky 17 g
92% Sodík 2 g
52% Bílkoviny 29 g

Polévka z krevet s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Do pánve s rozehřátými 30 g másla, přidáme krevety a chvilku je opečeme.

2

V hrnci rozpálíme 30 g másla, přidáme drobně nakrájenou cibuli, necháme ji zesklovatět, přidáme na kolečka nakrájený česnek, posypeme mletou paprikou, vysypeme fazolky, přidáme kečup, zalijeme vínem a chvilku povaříme. Potom vhodíme nasekanou petrželku, drobně nakrájený pórek, vše zalijeme vývarem, povaříme 15 minut. Nakonec přisypeme opečené krevety, podle chutě osolíme, opepříme a povaříme ještě 5 minut.

Poznámka

Polévku podáváme jako teplý předkrm s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept