Jednoduchý recept

Mleté řízky na česneku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Hovězí maso přední
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřová plec
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 244 kcal
Kilojoule 1 022kJ
1% Sacharidy 4 g
21% Tuky 15 g
10% Sodík 193 mg
38% Bílkoviny 21 g

Mleté řízky na česneku postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso a vepřovou plec omyjeme a najemno umeleme. Přidáme prolisovaný česnek, pepř, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a 3 lžíce vody. Vše dobře promícháme.

2

Ze směsi vytvarujeme 8 plochých řízků na navlhčeném prkénku a zvolna je opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept