Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 42014

Ingredience

1 ks Citrony
200 g Lišky čerstvé
500 g Losos - filety
1 ks Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej dýňový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 ks Pomeranče
2 kávová lžička Sůl
10 g Tymián čerstvý
2 stroužek Česnek
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 736kJ
9% Sacharidy 34 g
141% Tuky 106 g
24% Sodík 478 mg
53% Bílkoviny 30 g

Uzený losos s houbami postup přípravy receptu:

1

Filety umyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, nakrájíme na porce a v pánvi na rozpáleném oleji z obou stran opečeme.

2

Do jiné pánve dáme máslo, zahřejeme ho, přidáme nakrájenou šalotku, nakrájený česnek, nastrouhanou mrkev, lišky, zalijeme vymačkanou šťávou ze 3 ks pomerančů, tymián, podle vlastní chuti sůl, pepř a dusíme doměkka.

3

Filety pokládáme na talíře, přidáme lišky, plátek citrónu a podáváme.

Poznámka

Lososa s houbami podáváme teplého, s nasekanou petrželkou kudrnkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept