Jednoduchý recept

Balkánské jachniny

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4203

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
2 ks Feferony
1 kg Maso mleté - mix
1 špetka Paprika mletá sladká
100 g Rýže dušená
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 748 kcal
Kilojoule 3 130kJ
3% Sacharidy 12 g
85% Tuky 64 g
4% Sodík 86 mg
54% Bílkoviny 30 g

Balkánské jachniny postup přípravy receptu:

1

Promícháme mleté maso, rýži, nakrájenou cibuli, vejce a žloutek, sůl a sladkou papriku.

2

Karbanátky tvarujeme do koulí a skládáme do pekáče.

3

Na dno dáme kolečka cibule s feferonkami a bobkový list. Podlijeme a doměkka pečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept