Recept

Cheesecake s višněmi a bílou čokoládou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 42036

Ingredience

230 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
55 g Mandle
45 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pomerančová kůra
375 g Ricotta
125 g Sušenky BeBe světlé jemné
375 g Sýr tavený smetanový
3 ks Vejce slepičí
200 g Višně
150 g Čokoláda bílá

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 462 kcal
Kilojoule 1 932kJ
11% Sacharidy 40 g
34% Tuky 26 g
3% Sodík 60 mg
17% Bílkoviny 10 g

Cheesecake s višněmi a bílou čokoládou postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 150 stupňů Celsia. Dortovou formu vymažeme máslem.

2

Bebe sušenky rozdrtíme pomocí válečku, přidáme mleté mandle, rozpuštěné máslo a zpracujeme v těsto. Sušenkové těsto rozložíme na dno dortové formy a rukama upěchujeme.

3

V míse smícháme ricottu, smetanový sýr, cukr, vejce, pomerančovou kůru, vanilkový cukr. Nakonec do směsi přimícháme na kousky pokrájenou bílou čokoládu a omyté vypeckované višně. Hotovou směs naneseme na sušenkový základ do dortové formy a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 75 minut.

4

Po upečení vyjmeme, necháme vychladnout a pak podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept