Jednoduchý recept

Ementálská broskev

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4204
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

500 g Kompot broskvový
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 ks Ořechy vlašské
10 g Pažitka
50 g Šunka dušená
150 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 890 kcal
Kilojoule 3 723kJ
10% Sacharidy 35 g
104% Tuky 78 g
0% Sodík 8 mg
46% Bílkoviny 26 g

Ementálská broskev postup přípravy receptu:

1

Z plátku ementálu vykrojíme 5 koleček o velikosti poloviny broskve.

2

Umícháme máslo se špetkou soli a s pažitkou do pěny. Hmotu nastříkáme sáčkem na sýr a navrch položíme broskev. Ozdobíme plátkem šunky a jádrem vlašského ořechu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept