Jednoduchý recept

Krkovička s houbami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42043
Kategorie: Maso

Ingredience

1 špetka Bazalka
1 ks Cibule
12,6 g Houby sušené
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Šalvěj sušená
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
400 g Vepřová krkovička
200 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 232kJ
2% Sacharidy 6 g
31% Tuky 23 g
10% Sodík 195 mg
27% Bílkoviny 15 g

Krkovička s houbami postup přípravy receptu:

1

Očištěnou zeleninu nastrouháme a spolu s oloupanou, jemně nakrájenou cibulí osmahneme v kastrole na oleji.

2

Na základ vložíme omyté, na kostičky nakrájené maso, opečeme a zaprášíme hladkou moukou. Osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka.

3

Potom k masu přidáme předem namočené houby i s vodou, okořeníme a společně podusíme doměkka.

4

Vhodnou přílohou jsou bramborové knedlíky nebo rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept