Jednoduchý recept

Tarhoňa na sádle s petrželkou

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 42049
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Petržel kudrnka
30 g Sádlo vepřové škvařené
7 g Sůl
250 g Tarhoňa
30 g Vepřové škvarky
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 200 kcal
Kilojoule 838kJ
4% Sacharidy 14 g
18% Tuky 13 g
63% Sodík 1 g
17% Bílkoviny 9 g

Tarhoňa na sádle s petrželkou postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmažíme cibuli nakrájenou najemno, přidáme tarhoňu a chvíli opékáme. Podlijeme horkou vodou, osolíme a 15 minut pozvolna dusíme zakryté a po vypnutí necháme ještě 5 minut dojít. Vmícháme nasekanou petrželku a škvarky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept