Jednoduchý recept

Lečo v žemlovce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 42054
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

400 g Lečo sterilované
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
300 ml Mléko polotučné
300 g Párky jemné
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
20 krajíc Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 665 kcal
Kilojoule 2 782kJ
20% Sacharidy 71 g
40% Tuky 30 g
18% Sodík 360 mg
45% Bílkoviny 25 g

Lečo v žemlovce postup přípravy receptu:

1

200ml mléka osolíme a rozšleháme v něm 1 vejce. Krajíčky veky namočíme do připraveného mléka a urovnáme na dno máslem vymazaného pekáče.

2

Na veku položíme na kostičky nakrájené párky, na ně rozložíme lečo a pokryjeme krajíčky veky namočenými v mléce.

3

Pekáč bez pokličky vložíme do středně vyhřáté trouby a pokrm pečeme dozlatova.

4

Ve zbylém mléce rozšleháme vejce, přisolíme a nalijeme na povrch žemlovky. Krátce zapečeme v troubě a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept