Guláš z více druhů masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Guláš z více druhů masa
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | mala |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 42057 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 ks | Brambory |
2 ks | Cibule |
200 g | Fazolky mražené |
1 kávová lžička | Gulášové koření |
2 polévková lžíce | Kečup |
1 kávová lžička | Koření grilovací |
200 g | Kuřecí prsa |
1 polévková lžíce | Olej rostlinný |
0,5 kávová lžička | Sůl |
200 g | Vepřová krkovička |
200 g | Vepřový bok uzený |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 20g |
---|---|
Cholesterol | 100,5mg |
Draslík | 867,0mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 15,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 19,9mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Cibule, Fazolky mražené, Olej rostlinný, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Koření grilovací, Kuřecí prsa, Vepřová krkovička, Vepřový bok uzený mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Gulášové koření nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Guláš z více druhů masa postup přípravy receptu:
1 | V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a chvíli opékáme. |
2 | Opečené maso okořeníme, promícháme, zalijeme vodou a dusíme do poloměkka. |
3 | Potom k masu přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory a překrájené fazolky. Vše podusíme ještě 15 minut. |
4 | Nakonec do guláše vmícháme kečup a krátce povaříme. Zahustíme nastrouhaným chlebem a podáváme. |