Jednoduchý recept

Guláš z více druhů masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 42057
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Brambory
2 ks Cibule
200 g Fazolky mražené
1 kávová lžička Gulášové koření
2 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Koření grilovací
200 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Vepřová krkovička
200 g Vepřový bok uzený

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 592kJ
6% Sacharidy 20 g
29% Tuky 22 g
46% Sodík 912 mg
48% Bílkoviny 27 g

Guláš z více druhů masa postup přípravy receptu:

1

V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a chvíli opékáme.

2

Opečené maso okořeníme, promícháme, zalijeme vodou a dusíme do poloměkka.

3

Potom k masu přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory a překrájené fazolky. Vše podusíme ještě 15 minut.

4

Nakonec do guláše vmícháme kečup a krátce povaříme. Zahustíme nastrouhaným chlebem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept