Jednoduchý recept

Brynzové chlebíčky

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 42067

Ingredience

20 g Kmín celý
8 g Kypřicí prášek do pečiva
100 ml Mléko polotučné
200 g Mouka polohrubá
100 g Máslo čerstvé
5 g Paprika mletá sladká
100 g Sýr Brynza
5 g Sůl
25 g Tuk
1 ks Vaječný bílek slepičí
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 548 kcal
Kilojoule 2 294kJ
12% Sacharidy 42 g
49% Tuky 37 g
27% Sodík 542 mg
27% Bílkoviny 15 g

Brynzové chlebíčky postup přípravy receptu:

1

V míse promícháme mouku s kypřícím práškem, přidáme brynzu, máslo, vejce, sůl, mletou papriku, přilijeme mléko a vypracujeme hladké těsto. Vyválíme středně silný plát, rozřežeme na čtverečky, pomažeme bílkem a posypeme kmínem. Plech vymažeme tukem, vyskládáme na něj chlebíčky, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zvolna 25 až 30 minut.

2

Chlebíčky necháme vychladnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept