Jednoduchý recept

Sladkokyselá kuřecí křídla

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42070

Ingredience

1 šálek Cibule
90 g Cukr třtinový
1 šálek Kečup
1200 g Kuřecí křídla
1 kávová lžička Muškátový květ
62,5 ml Ocet vinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná
2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 879 kcal
Kilojoule 3 679kJ
14% Sacharidy 52 g
64% Tuky 48 g
60% Sodík 1 g
100% Bílkoviny 56 g

Sladkokyselá kuřecí křídla postup přípravy receptu:

1

Očištěná, omytá a osušená kuřecí křídla v míse promícháme se všemi surovinami a necháme několik hodin uležet v chladničce.

2

Křídla urovnáme do pekáče a pečeme asi 1 hodinu ve středně vyhřáté troubě. Během pečení maso podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou.

3

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory, rýže nebo čerstvý chléb.

Poznámka

Cibuli do marinády jemně nasekáme. Pokrm můžeme připravit i z celého, na kousky nakrájeného kuřete.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept