Jednoduchý recept

Patizonový salát

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 42093
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

300 g Cibule
10 g Cukr krupice
20 g Feferony sterilované
30 ml Ocet vinný
400 g Paprikové lusky čerstvé
500 g Patison
300 g Rajčata
1 špetka Sůl
120 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 75 kcal
Kilojoule 313kJ
4% Sacharidy 15 g
1% Tuky 1 g
4% Sodík 86 mg
5% Bílkoviny 3 g

Patizonový salát postup přípravy receptu:

1

Papriky zbavíme jádřinců, patizony omyjeme a očistíme, papriky, patizony a feferonku nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, rajčata na kostičky. Zeleninu vsypeme do mísy, ocet smícháme s vodou, přidáme cukr, sůl, rozmícháme a salát v míse zalijeme.

2

Salát před podáváním necháme vychladit v lednici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept