Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 42095

Ingredience

0,5 hrnek Brandy
337,5 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Hera
200 g Jahody zahradní
1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
2 polévková lžíce Mléko polotučné
170 g Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
400 ml Zmrzlina vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 279kJ
13% Sacharidy 48 g
10% Tuky 8 g
3% Sodík 62 mg
7% Bílkoviny 4 g

Jahodový cobbler postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme máslem.

2

V misce ušleháme vejce s jedním hrnkem cukru, změklou Herou, mlékem, moukou, kypřícím práškem do pečiva, špetkou soli a nalijeme do zapékací mísy.

3

Jahody očistíme, omyjeme a překrojíme na poloviny. V kastrůlku zahřejeme brandy, přidáme zbytek cukru a krátce povaříme. Nakonec přimícháme kousky jahod, ještě minutu povaříme a takto připravenou směsí přelijeme těsto. Vložíme do trouby a pečeme asi 30 minut.

4

Po upečení necháme koláč vychladnout a pak servírujeme s vanilkovou zmrzlinou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept