Jednoduchý recept

Lívance z bulguru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4212
Kategorie: Bulgur

Ingredience

250 ml Bulgur
100 g Cukr krupice
2 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
125 g Máslo čerstvé
250 ml Mléko polotučné
240 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 698kJ
22% Sacharidy 80 g
6% Tuky 5 g
2% Sodík 35 mg
24% Bílkoviny 13 g

Lívance z bulguru postup přípravy receptu:

1

Nejprve smícháme mouku s mlékem a vejci na hladké těstíčko.

2

Přidáme bulgur a cukr a dobře promícháme. Těsto by mělo mít hustou konzistenci.

3

V pánvi rozpálíme máslo, poté snížíme teplotu, vložíme vždy lžíci těsta a uhladíme. Smažíme po obou stranách do zlatohněda.

Poznámka

Lívance ihned podáváme s javorovým sirupem nebo medem a čerstvým ovocem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept