Indický kefír - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Indický kefír
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Jana Pavlova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 42120 |
Kategorie: | Nápoje |
Ingredience
2 kávová lžička | Chilli koření mleté |
1 l | Mléko kefírové |
2 polévková lžíce | Petržel kudrnka |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
5% Kalorie 102 kcal
Kilojoule 426kJ
3% Sacharidy 11 g
4% Tuky 3 g
3% Sodík 64 mg
15% Bílkoviny 8 g
Uhlovodany | 336,3mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 15,1mg |
Vláknina | 66,3mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,7mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chilli koření mleté, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko kefírové, Petržel kudrnka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Indický kefír postup přípravy receptu:
1 | Petrželku nasekáme nadrobno, přidáme chilli koření, sůl a zalijeme kefírem. Důkladně promícháme, dáme vychladit do lednice a studené podáváme. |