Recept

Ovocný salát s hovězím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 42151
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

2 ks Chilli paprička zelená
1 polévková lžíce Cukr třtinový
400 g Hovězí roštěnka níz. peč.
100 g Hroznové víno
1 ks Limetka
200 g Mango
1 dl Olej z vlašských ořechů
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Pomeranče
1 kávová lžička Sůl
100 g Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 599kJ
9% Sacharidy 31 g
23% Tuky 18 g
12% Sodík 250 mg
39% Bílkoviny 22 g

Ovocný salát s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Maso umyjeme, nakrájíme na steaky a v pánvi na rozpáleném oleji z obou stran opečeme, asi tak 8 minut. Steaky necháme odležet a nakrájíme je na tenké plátky. Nakrájené plátky masa vrátíme do pánve, osolíme, opepříme, podlijeme červeným vínem, víno vyvaříme, přidáme hroznové vína, mícháním zahřejeme a ihned porcujeme na talíře. Masový salát zalijeme zálivkou, vedle položíme plátky manga a podáváme.

2

Zálivka: Do mixéru vylijeme vymačkanou šťávu ze 2 pomerančů a 1 limetky, přidáme cukr, chilli papričky, olej a vše rozmixujeme.

Poznámka

Masový salát podáváme teplý, ale dobře chutná také studený s opečenou bagetou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept