Klobásy na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Klobásy na grilu
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | karlikova |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (9%) |
ID receptu: | 42154 |
Ingredience
500 g | Cibule |
500 g | Klobása vepřová |
1 l | Voda pitná |
Marináda | |
---|---|
1 kávová lžička | Chilli paprička |
120 ml | Med včelí |
70 ml | Víno červené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 49g |
---|---|
Cholesterol | 123,3mg |
Draslík | 811,9mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 16,6mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Klobása vepřová, Voda pitná, Chilli paprička, Med včelí, Víno červené mají zadané všechny známé hodnoty.
Klobásy na grilu postup přípravy receptu:
1 | Klobásy dáme do hrnce a 5 minut vaříme na mírném ohni. Poté je necháme okapat. |
2 | Zapneme si troubu na gril, klobásy srovnáme na plech a potřeme marinádou. Po 1 minutě obrátíme a znovu je potřeme marinádou, takto pokračujeme po dobu asi 10 minut, dokud nejsou klobásy hotové. |
3 | Na plech naklademe cibuli nakrájenou na kolečka a ogrilujeme ji, občas s ní zamícháme. Osmahnutou cibuli podáváme ke klobásám. |