Recept

Roštěnky pečené na víně se zeleninou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 200 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 185 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42164

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Cuketa
800 g Hovězí roštěnka níz. peč.
120 g Mrkev kořen
50 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 ml Víno červené
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 712 kcal
Kilojoule 2 978kJ
3% Sacharidy 11 g
58% Tuky 44 g
15% Sodík 309 mg
76% Bílkoviny 43 g

Roštěnky pečené na víně se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek rozdrtíme, mrkev očistíme a nakrájíme na kousky, cuketu rozkrojíme a nakrájíme na plátky. Silnější plátky roštěné po okraji nařízneme, aby se maso při smažení nekroutilo. Maso osolíme a opepříme.

2

Na rozpáleném oleji po obou stranách osmažíme maso, přendáme ho do zapékací mísy, zasypeme cibulí, česnekem, zalijeme vínem a pod poklicí pečeme na mírném plameni v předehřáté troubě asi 2 hodiny. Poté přidáme mrkev s cuketou a pečeme ještě asi 1 hodinu. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept