Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 18 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42176
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Bujón hovězí
1 ks Cibule
800 g Hovězí maso zadní
80 g Kedlubna
50 g Máslo čerstvé
80 g Mouka pšeničná hladká
40 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika zelená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Víno bílé
150 ml Voda pitná
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
80 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 286kJ
7% Sacharidy 24 g
39% Tuky 30 g
46% Sodík 925 mg
85% Bílkoviny 48 g

Steak se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na silnější nudličky, cibuli nahrubo, papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, žampiony očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky, kedlubnu oloupeme a nakrájíme na silnější nudličky, tvrdá rajčata rozkrájíme na čtvrtky. Ve vodě 10 minut vaříme hovězí bujón.

2

Na oleji s máslem v hluboké pánvi nudličky masa zaprášíme moukou a za stálého míchání zprudka osmažíme dohněda. Přimícháme cibuli, žampiony, papriku a kedlubnu a s masem restujeme 2 minuty. Poté vlijeme vývar, přidáme rajčata, worcester, sojovou omáčku, víno, sůl, pepř, promícháme a 2 minuty dusíme. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept