Recept

Rostbíf s jogurtovým přelivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 42186

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
Jogurtový přeliv
1 kávová lžička Hořčice francouzská
100 ml Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 865kJ
0% Sacharidy 1 g
4% Tuky 3 g
8% Sodík 153 mg
54% Bílkoviny 30 g

Rostbíf s jogurtovým přelivem postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 240 stupňů Celsia. Maso omyjeme, očistíme a ovážeme kuchyňskou nití, osolíme a opepříme.

2

V pekáči rozpálíme slunečnicový olej a maso na něm ze všech stran opečeme. Pak maso vložíme s pekáčem do trouby a pečeme 20 minut. Maso z pekáče vyjmeme, necháme zchladnout.

3

Kopr a pažitku omyjeme, osušíme a na jemno nasekáme, přimícháme do bílého jogurtu, přidáme hořčici, osolíme a opepříme.

4

Maso krájíme na tenké plátky, servírujeme na připravené talíře a podáváme s jogurtovým přelivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept