Jednoduchý recept

Dillíský smetanový punč

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42199

Ingredience

50 g Cukr moučkový
250 g Curacao
250 ml Griotka
0,5 l Rum
1 hrnek Smetana čerstvá ke šlehání
1 l Víno šumivé (sekt)

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 821 kcal
Kilojoule 3 436kJ
9% Sacharidy 34 g
30% Tuky 22 g
0% Sodík 1 mg
3% Bílkoviny 2 g

Dillíský smetanový punč postup přípravy receptu:

1

Šampaňské necháme vychladit. Rum smícháme s griotkou a curracaem, přidáme smetanu a osladíme cukrem. Vložíme do lednice a rovněž vychladíme.

2

Těsně před podáváním smícháme se šampaňským.

3

Punč podáváme studený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept